Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 2. oktober 2012

Jeg - en HSP

Endelig har jeg fått en "diagnose", det er dette jeg har slitt med - mine følsomme følelser, som en x så treffende kalte det.

Jeg forsto ikke den gang hvilken sammenheng jeg kunne sette det inn i, jeg var bare styrt av følelsene mine.
Neida, jeg har nettopp forstått hva dette innebærer, takket være denne bloggen http://valg-i-focus.blogspot.no/.

Kjære Barbro, bloggen din er et funn, jeg kjenner meg 100 % igjen i det du skriver. Selvfølgelig har jeg alltid vært en HSP, jeg har ramlet kav overende fordi ryggsekken har blitt for tung, jeg tar inn over meg alt som skjer rundt meg, jeg elsker intenst, gråter i bøtter og spann, gleder meg med hodet høyt i skyene, og hele jeg styres av min følsomhet. Stress har ødelagt min hverdag, og jeg måtte bare komme meg unna, hvile ut, slappe av og bare kjenne at innholdet i ryggsekken rant bort.......

Jeg er klar til resten av mitt liv, styrt av meg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar