Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 23. november 2011

Bare et menneske

Når alle vil ha en del av deg, gjelder det om å være streng og ta det i den rekkefølgen det kommer, om det ikke haster da selvfølgelig.

I dag har jeg klart det, selv om tusen ting venter både på jobb og privat, så har jeg allikevel klart å senke skuldrene og roet det hele ned så langt jeg har kunnet.

Klarer jeg ikke det, er jeg redd for at det ender med en sykemelding, fordi jeg rett og slett møter veggen, det blir for mye.......Kjenner nemlig på at jeg ikke sover ordentlig om nettene, og ikke klarer å gi blaffen i å tenke på alt jeg har å gjøre.....faresignaler !!

Akkurat nå har jeg mest lyst til å si natta verden og stenge den ute en stund, kanskje hjelper det å komme seg ut å gjøre noe hyggelig, som å drikke kaffe hos en venninne, snakke med kjæresten eller ta en trall, kan jo alltids kombinere det med å øve på det jeg skal framføre 10. desember, så får jeg gjort det med det samme.

Og så hjelper det å skrive da, det letter trykket med et fantastisk trylleslag.