Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 2. november 2010

Trim i dag, støl i morra

Hei igjen alle sammen,

nettopp hjemme fra en heseblesende tur opp bakkene her fra togstasjonen. Jeg puster som en hval, og synes at verden fra bunnen til toppen av bakken egentlig ikke er så veldig god, men jeg har bestemt meg......litt gratis trim, dvs ti minutter hver vei til og fra toget når jeg skal på jobb. Og så tenker jeg at om noen dager vil alt gå så mye bedre, pusten blir lettere og lysten til å fortsette kommer.

En ting er å gå i nedoverbakker og på flat mark, men oppover blir altså et ork....foreløpig......men bare vent, om en stund flyr jeg som en vind både opp og ned....tror jeg........imens er vel formen noe à la dette:

Akk ja, dette var bare et lite hjertesukk.......jeg får vel trimme så jeg orker å skrive flere innlegg om planene framover. Ønsker alle en riktig god natt, jeg tror jeg får sove godt.