Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 18. november 2011

Ut på tur

Det er helg igjen, og hadde jeg nær sagt........den sedvanlige ut-på-tur-basillen. Denne helga skal jeg rundt omkring, rene maratonløpet, men utrolig gøy.

Turen går til Elverum i kveld, med et koselig besøk hos bestefar på 97 år. Han og jeg skal ta oss en tur i Elverum kirke, for å høre Willy Wilhelm Johansen formidler taterviser, et hyggelig avbrekk i en ellers stressende hverdag.Etter konserten blir det vel tid til en koselig prat med bestefar, før vi legger oss. Han er så oppegående og levende interessert i omverdenen at det er gøy å prate med han om alt mulig.

I morgen tidlig reiser jeg videre nordover til Sollia, der er det julemarked på Solvang, så får jeg jo se om jeg får kjøpt noe fint, julegaver kanskje......


"Salg av julepynt, julebakst, husflidsprodukter, div. gårdsmat, tresløyd, sjokolade, konfekt, såper, julekort, keramikk, tepper og garn. Kafé og aktiviter for barna. Kafé med julegrøt med mandel, kaffe, te og kaker. Et lite juleverksted for barn blir det også, og utlodning."

Dette blir også et koselig gjensyn med venner og kjente både fra gamle dager, og fra nåtida. Artig blir det uansett.

Etterpå drar vi hjem til min kjære og hans foreldre på Tangen, og det blir vel ei trivelig overnatting på Stabburet.

Søndag må jeg reise litt tidlig, så jeg rekker å treffe en god venninne fra Trondheim, før hun drar hjem. Etter det er det samvær med andre gode venner på Frelsesarmeens julekonsert i Oslo Konserthus. Det blir sikkert en stor opplevelse som gir en skikkelig oppladning til kommende uke.


En stor opplevelse som jeg gleder meg veldig til, tusen takk til Solveig og Dag Vidar for at dere ba meg med.

Da er helga fylt opp, og jeg kan sovne lykkelig på søndag kveld. Ble litt avbrutt da, siden jeg ikke kom meg på konserten. Men helga var nå fin allikevel.