Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 1. oktober 2011

Omfavnelse

På jobben hos meg står det et flott kunstverk av Per Ung, som heter "Omfavnelse". For meg er dette kunstverket enestående med sin uttrykte kjærlighet og lidenskap. Det viser en intens nærhet og er fullt av liv.

Dette monumentet uttrykker det jeg føler i dag, når du, min kjære, kommer, og ingenting kan måle seg med den gleden som strømmer gjennom kroppen når jeg kjenner din omfavnelse.

Velkommen skal du være! Du er etterlengtet.