Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 27. oktober 2010

Den offisielle bamsedagen

feires med å fortelle litt om vår lille barnslige glede: 21 små bamser som er innkjøpt på ulike steder og turer vi har vært på. Bamsene vil bli presentert i tur og orden med ujevne mellomrom mellom andre innlegg.

Først ut er Wilhelmina, vår førstefødte, dronning og sjefen over alle sjefer. Hun befaler, beordrer og har siste ordet i viktige saker som angår bamsebarna våre. Wilhelmina fikk navnet sitt etter en svensk by, da vi satt og drodlet om hva vi skulle kalle henne. Da kom vi også på at Wilhelmina var navnet på en nederlandsk dronning, derav tituleringen.


Dagen i dag feires med boller fylt med hvit sjokolade og kakao som pappa'n vår lager. Vi gleder oss, da pappas mat er såååå god.
Lammet handling

Noen dager siden jeg har blogget nå, har vært tom for alt igjen en periode, og da blir jeg handlingslammet. Må-ordet er et stygt ord, som, når det oppstår for mange ganger i min nærhet, fører til at jeg flykter. Og hvor er det tryggeste stedet å være da ? Jo, langt inne i seg selv, i fred og ro og langt borte fra mas. Heldigvis har jeg noen rundt meg som forstår dette, og lar meg være......og så sover jeg, sover og sover.......

Så her er jeg da, og venter på bedre tider......jeg vet de kommer, men må smøre meg med litt tålmodighet, magefølelsen forteller meg når......

Fyll på med kjærlighet var det en god venninne som sa, og jeg prøver virkelig, den lille jenta må få vite at hun er elsket, ikke lett det der, men så lenge jeg ikke fordømmer meg selv, så er jeg fornøyd med det.

Kommer sterkere tilbake, folkens......