Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 9. november 2011

Husarbeid og hvileskjær

Jeg har det alldeles utmerket om dagen. Det skyldes kanskje at kjærligheten så til de grader preger livet mitt......mine kreative sider kommer godt fram, jeg har det helt fortreffelig med mine omgivelser, min familie, mine venner og min kjære.

Kreativiteten kommer til uttrykk ved at det stadig forandres litt i alle rom, nye ideer florerer i hodet og testes ut.
Jeg tenkte jeg skulle prøve å komme ut med bilder og tekst etterhvert som endringene finner sted. Det er ikke mye, men nok til at jeg trives mye bedre.......Foreløpig kommer litt inspirasjonsbilder......Må jo sette seg ned og roe ned og nyte innimellom.....og få....ja nettopp.....inspirasjon.
Høst

"Ute er det mørkt og kaldt, vinter venter overalt. Inni meg er det alltid vår, for da våkner livet, med sol som går

høyt over himlen, i blomsterfin dag, skaper en drøm om sønnavindsdrag, gjennom skog og eng, over måsåmjuk seng."Ja, nå på denne mørkeste tida, drømmer jeg alltid om lys og varme......vi er inne i den måneden jeg synes er mørkest av alle.......


November, med mørke morgener og mørke kvelder.......da gjelder det å bevare en drøm i hjertet, og kunne se lyset inni seg.......