Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 21. januar 2012

Det går litt sakte i svingene......

........men det får ikke hjelpe, jeg trenger å rydde litt plass til meg i livet mitt. Så derfor er jeg også sent ute med å rydde bort jula. Men i dag........skal den bort.......i dag skal det være plass til lyse farger med vinter og vår i seg, en bukett tulipaner står og venter på hedersplass, og rosa og pastellblå/turkise toner, venter på å få slippe fram i vårdrømmen jeg bærer på (nå er det jo lenge siden sola snudde !!).

Jeg skal trene meg litt på den franske landstilen i dag, jeg har da ikke så mye, men får prøve å kombinere så godt det lar seg gjøre. Imens har jeg knabbet noen biler fra nettet, satt sammen til mitt eget lille collage, til inspirasjon og glede....mens jeg venter........