Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

søndag 10. juli 2011

Opptreden på livets scene

Jeg synes det er veldig hyggelig å få lov til å framføre det jeg skaper. Blir bedre og bedre etterhvert som sceneskrekken slipper taket, så jeg slipper å stå der skjelven i knærne og helt tørr i munnen. Jeg kan begynne å se publikum i øynene, noe som vel egentlig er helt nødvendig.

Det er spennende tider framover, jeg har fått et par invitasjoner til å opptre og det det er bare så flott at noen har lyst til å høre på.

Jeg gleder meg iallefall stort......