Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 20. desember 2011

Juleforberedelser

Nå er det snart julaften, og jeg må vel begynne å tenke på å pynte til jul. Alle andre ser ut til å være ferdige med både det ene og det andre......jeg derimot begynner ikke å forberede så mye før vi har gjort unna bursdager, sistemann ut var den 18. og dermed så kan jeg bruke hodet til det jeg burde gjøre nå.......

Siden jeg ikke pynter noe særlig før den siste uka, så får pynten til gjengjeld stå til 20. dag jul, som jeg har med meg som tradisjon fra mitt barndomshjem.

Så da blir det vel jul i år også......