Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 27. april 2011

Vel overstått

Håper alle har hatt en fantastisk, deilig, aktiv, avslappende og solrik høytid. Sånn at dere skikkelig har fått nyte varmen og våren.

Nå er det på tide å se framover mot at våren skal bre seg ut mot maidagene som overveldes av farger mot grønt nyutsprunget løv.For meg er dette den aller beste tiden på hele året, når nettene bare blir lysere og dagene lengre, og lysten til å gjennomføre ideer er på sitt aller høyeste. Vi kan pynte ordentlig til fest, vi kan nyte vårt glass på terrassen, eller noe skummende og kaldt ute i byen. Vi kan sverme og ha det romantisk med den elskede, og kjenne at det virkelig lever i kroppen. Vi kan se nytt liv, overflod av blomster og høre fuglekvitter i busker og kratt.Å ja, det er godt å leve.