Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

søndag 13. november 2011

Fars dag

Her i huset synes vi det er hyggelig å markere alle merkedager. I dag er det far sin tur, og da vanker det litt ekstra med kaffe og bløtkake senere i dag.

Far her i huset er en herlig mann, snill som dagen er lang, og utrolig lett å be når jeg ønsker å få utført noen av interiørideene jeg har grublet på........blant annet dette.....ikke så mye denne gangen, men det må jo gjøres.......og en mann i huset er jo lett å be, så........


Så vi ærer han som æres bør, med en bukett vakre, hvite roser, som jeg synes passer så fint på denne årstiden.

Gratulerer med dagen, kjære far og mann!