Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 14. januar 2011

Endelig freddan......


Gå til glasset med din glede,
men ikke til flasken med din sorg.
(Gilbert Keith Chesterton)


Jeg lar bildet over innlede dagens lille tekst......for det blir rødvin i kveld.....italiensk (drømme drømme)

Jeg er glad for at det er fredag, det er kvelden med stor K, uka desidert største høydepunkt. Å vite at to dager med fri ligger foran, det må være toppen av lykke. Og når jeg attpåtil får dele rødvin med min kjære, ja da er det fullkomment.

Dette har jeg drømt om i hele dag.....hadde liksom bestemt meg for å legge inn 2 x 15 min pause i løpet av dagen, hvor jeg fikk roet hodet litt.......men det ble dessverre ikke tid til det, på jobb er det full sving hele dagen, nok å gjøre

Så jeg har hatt i bakhodet dette glasset da, og gledet meg til å kunne komme hjem, spise middag og så rett i sofakroken for å slappe av.

Resten av helga blir travel.....i morgen skal jeg hudpleiekurs, det gleder jeg meg til......det skal bli flott å lære mer om produktene , og hva de kan gjøre for huden. Dessuten er det jo alltid noe å lære generelt om hvordan man gjør når man tar hudpleie på andre mennesker, jeg jobber jo litt med det, og det kan komme mine kunder til gode.

På søndag skal det våres i huset, hadde ment jeg skulle gjøre det til helga, men akkurat nå er det fredag, og det løper ikke vekk det som står der, så da venter vi til søndag. Men da MÅ vi for på mandag kveld kommer svigermor og svigerinne på besøk, så da vil vi at det ser ordentlig ut.......

Da får jeg vel trekke meg tilbake fra Blogglandia, og ønske alle følgere og eventuelle nye lesere en riktig fin fredagskveld. Og som sagt.....det er lov å legge seg til som følger for dere som ikke har vært på besøk her før.

Varme klemmer fra Wenche på Livsgledestedet