Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 12. oktober 2010

Lun, lunere, lunest

God ettermiddag !

Det gikk fort å få gardiner i dag, akkurat som om de bare lå og ventet på meg. Og de hadde på lager.......ikke fiolette som jeg egentlig hadde tenkt, men sorte.......en kort avveining i hodet avgjorde saken, kunne jo like gjerne ha sorte som de andre......og gardinene var enda finere i virkeligheten........og da jeg fant fiolette perlebånd til å ha på siden, ja da var jeg lykkelig allikevel jeg. :-)

Innen uken er omme, så kommer det bilder av et soverom som forhåpentligvis ser bedre ut.

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen, kos dere og nyt høstmørket og hverandre.

Avslutter med et dikt som passer, nemlig "Høst" skrevet av Olaf Bull:                  


Der er høst i dine øine

høst, som blaaner imod kulde —

Stjerneskud! Og se, et snefnug — — —

Det er hændt, som hænde skulde!Lille, alt skal trodse døden,

gro sig frem for anden gang. —

Dine kysses vilde roser

overvintrer i min sang.

Foto: Stein Larsen 

Et rom for hvile, et rom for skjønnhet

I dag er det tirsdag, dagen som hverken er helg eller helg.....en dag midt mellom alt, og da er det jo greit å ha noe å glede seg til.........kjøpe nye gardiner til soverommet f eks, det er en fin aktivitet på en tirsdag. Når jeg skal kjøpe gardiner tenker jeg både pent og billig, og mener man ikke trenger å fornye for så dyre beløp. I dag skal vi bl a innom KID på Slependen, har sett at de kanskje har gardiner på salg i den fargen jeg skal ha. Det er også en mulighet for IKEA, da blikket sveipet over noen aktuelle gardiner når jeg var innom der sist.

Da ønsker jeg alle en flott dag så lenge og kommer tilbake med bilder av herlighetene senere.