Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 13. april 2012

Good morning Life.....

Good morning Life I am so glad that you welcomed we into your Loving Presence once more today.....
Kerry Guy ♥

For en vakker morgenhilsen. Jeg tror ikke jeg klarer å strekke meg helt dit.......forhenget har ikke helt glidd til side ennå, selv om jeg av og til skimter solen og lyset. 

Det blir kanskje slik når man er inne i en prosess hvor ting skal avgjøres og bestemmes. 

Nåvel, jeg sitter iallefall her, oppreist med en kopp kaffe i hånden. Nyter en stille stund i min bestefars leilighet, før jeg tar fatt på dagens gjerninger, det er blitt så utrolig viktig for meg å få tid til dette, og jeg gleder meg stort til jeg skal få styre selv og kunne forberede hodet og kroppen til den kommende dagen.

Men tilbake til øyeblikket ja, hmmm.....kanskje jeg kunne affirmere setningen innlegget startet med ?