Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 1. februar 2011

The winner is..........

Nå er jeg ikke så veldig vant med blogg og give away osv, men jeg har nå prøvd å gjennomføre den på et vis. Jeg sa at jeg skulle ha 40 følgere innen utgangen av måneden, men det har jeg ikke klart da.......nå skal ikke jeg sette meg ned å deppe av den grunn.......har fått 34 følgere og er strålende fornøyd med det også.....og jeg skal jo ikke skuffe dere som har lagt dere til.......så jeg har trukket en vinner allikevel jeg.

Vinneren ble Kari, med bloggen Karis hobbyblogg. Gratulerer til deg, du må ta kontakt med meg slik at jeg får postadressen din, så får du 2 deilige lips fra Forever Living Products i posten.

Godt det finnes noe å glede seg over :-)

For dagen i dag har vært ganske slitsom, kjenner jeg er helt tappet for krefter, så det blir nok en tidlig kveld. I morgen tidlig starter jeg dagen med levende lys og røkelse, og positive tanker, og satser alt på at kreftene vender tilbake. Ha en god kveld alle sammen, det er tross alt mye å være takknemlig for.