Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 15. november 2011

Glad og trist på samme tid

I dag våknet jeg med klump i magen.....og visste at dette er en dag hvor jeg må hvile innimellom og ta vare på meg selv.

Hvorfor så trist ? Jeg tror det er mest fordi min kjære skulle reise hjem i dag, men jeg trøster meg selv med at man må savne og lengte, for å kunne sette pris på å være sammen.

På visdomsordblokken min er ordet for dagen slik: "For min sjel tar sin tilflukt til deg, og i dine vingers skygge finner jeg ly inntil ødeleggelsen har dratt forbi" (Sal 57,2). Ja, jeg sitter nå i skyggen av beskyttende vinger, finner trøst i å skrive, og spise skumgodteri. Og så fikk jeg en sms med godord fra kjæresten, det hjelper også godt. Kanskje krabber jeg frampå i løpet av dagen ?

Flere som har opplevd sånne dager ? Det er det nok, jeg håper dere finner trøst i at det er en del av livet, og at dere også reiser dere og kommer på banen igjen.

Bak en sky, er himlen alltid blå