Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 8. februar 2011

Tirsdag

da har vi kommet til tirsdag - dagen midt mellom alt

Det begynner og bli en stund siden helga, og det er iallefall lenge til neste helg......
Så hva gjør jeg da, hmmm.......kanskje skal jeg tenke på tirsdagen som en stillestående dag, en dag å ha tid til å stoppe opp ved sin ettertanke......sette seg ned og filosofisk fundere over meningen med livet

Jeg er overbevist om at hver enkelt av oss er her for en grunn, og det gjelder da om å finne sin plass, sin rolle, sin mening. Jeg tror man får beskjed når man er moden nok og forberedt nok for det.

For mitt vedkommende er det noe som har vokst fram underveis i livet, men det har jo dukket opp i form av tanker i eget hode, eller noe jeg har sett eller lest.....og som etterhvert er formet til en helhet.

Veien framover er derfor ganske spennende, fordi jeg nå prøver å sette alt i system.......

Så denne tirsdagen skal jeg bruke til å komme meg videre i denne prosessen......det kan være verdt et forsøk.

Ha en god og filosofisk tirsdag alle sammen.