Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 27. november 2010

Ut på tur - aldri sur

I dag skal vi ut på tur sammen med gode venner fra Ski Tur- og Marsjforening (populært kalt STOMF). Turen går til Moss, hvor en vandring på 12 km rundt Jeløya venter. Været er kaldt, men så lenge det er opphold og litt sol ( hvor mye kan man forvente på denne tiden av året ??), så kan vi nyte turen. Tror kanskje det blir en del fine bilder underveis......disse blir lagt ut her etterhvert.

Det viktigste er det sosiale, vi rusler rundt, prater og har en del stopp underveis, hvor mange har noe godt i sekken, som tas fram, og som holder liv i oss. :-)


Ønsker alle en riktig god lørdag, take care !