Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 24. januar 2012

Jarle har navnedag

....og selvfølgelig kommer jeg da til å minnes min kjære pappa, som døde annen juledag 2001, og ble begravet 8. januar 2002, faktisk nesten akkurat 10 år siden. Pappa var født 6.10.1935 og døde av Alzheimer, bare 66 år gammel.

I begravelsen spilte min fetter på klarinett "Men går jag över ängarna" av Nils Ferlin. Jeg synes Göran Fristorp er den artisten som gjengir denne melodien på den beste måten, det var også den første versjonen jeg hørte. Så her er den, til minne om pappa:

Men går jag över ängarna - Göran Fristorp

12 veier til lykke

Etter en nokså tøff morgen, dukker det alltid opp noe som hjelper.

Jeg har alltid fått svar på denne måten, mennesker, tekster eller artikler dukker opp i kjølvannet av problemer.

Denne synes jeg var såpass bra at jeg deler den.