Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 19. august 2010

Når alt går i svart....


.....er jeg i en tilstand som ikke kan beskrives som annet enn ingenmannsland, jeg er handlingslammet og klarer som regel ikke tenke klart, det skvulper som en sølepytt inne i hodet, og vannet er helt ugjennomsiktig. Jeg hater denne tilstanden, fordi den kolliderer så til de grader med den optimisten jeg aller helst vil være. Men her er jeg da, håpløsheten henger som en tåkedott rundt ørene, og hodet føles som en tom gullfiskbolle.

Jeg lurer egentlig på om denne gropa åpner seg noen ganger fordi jeg har vært så overoptimistisk tidligere, er det straffen for at positiviteten har tatt overhånd altfor mange ganger ?

Hmmm, det gjør litt godt å skrive det av seg, en slags mentalhygienisk opprenskning, som kan bøte litt på alvoret og sende fram en solstråle eller to, eller føre til om ikke noe annet at jeg skimter et lite lys der framme.

Vi får se da, når jeg har fått sendt denne meldingen til universet, om ikke Kraften kan sende meg litt gode tanker.