Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 24. februar 2012

Livsglede

De siste dagene har vært tunge å komme gjennom, kroppen har vært så tung som bly og øyelokkene like så......

På jobb går ting mye tregere enn vanlig, og bare små kommentarer blir til uoverstigelige murer (ja, jeg vet det, fornuften sier at det er ikke så mye å skrive hjem om, og at andre har det mye verre), følelsen av kvikksand som drar meg nedover er helt til stede.

Jeg vil jo ikke ha det sånn!! Men kroppen er alldeles ikke samarbeidsvillig......nå som det er vår og alt, nå vil jeg danse og le og være lykkelig i solvarmen!!

Jeg skal iallefall 100 % sikkert gi meg selv en oppmuntring i dag......et par blomster og litt stæsj fra Nille tenker jeg gjør susen.......kanskje trekker det munnvikene noen hakk oppover.....

Ja forresten, så kommer jo kjæresten og da, og helga bringer noen små begivenheter som jeg kan komme nærmere tilbake til. Snille kjæresten min, som er bekymret og hele tiden spør hvordan jeg har det. Kjenner at jeg er glad for at han kommer nå, og kan holde rundt en skjelven sjel som trenger et par beskyttende armer.

Kanskje blir det ikke så ille likevel.......