Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 25. februar 2010

La fortid være fortid


Jeg hørte om et menneske med store problemer i livet sitt i dag. Vedkommende sa noe om at man aldri kom videre fordi noen hele tiden skulle ta opp personens fortid. Jeg kom til å tenke på at dette er det jammen noe i, og kanskje tenker vi ikke over det i det hele tatt, fordi vi er vant til at slik skal det være.

Jeg fant plutselig ut at det kanskje hadde vært en ide å virkelig gripe fatt i personens nåtid. Fortiden er historie, kanskje ligger den der som et bakgrunnsteppe og gir oss forståelsen av hvorfor ting er som de er, ja, men la det samtidig være noe som dekker til fortiden litt, noe vi vender ryggen til.

Vend ryggen til fortiden, og se framover......det er kanskje litt skummelt der ute, men du trenger egentlig ikke vandre for langt ut i framtiden heller, bare være her og nå. Du kan egentlig tenke på dagen i dag, det er kanskje nok det.

Kan hende hjelpen skulle settes inn på dette med å få sortert sine tanker, finne sine livsområder, og undersøke sin nåtid.

Du blir jo på en måte det du tenker.