Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 20. oktober 2010

Når det blir kaldt kaster jeg jakka......

.......nei, ikke bokstavelig talt.......men jeg har faktisk kastet jakka. Men før jeg gjorde det plukket jeg av noen greier......


....1 stk pels, 7 stk svarte knapper og 2 stk svarte silkebånd, jeg har jo lært gjenbruk må vite, når jeg leser alle de fine bloggene der ute.......hva jeg skal bruke det til aner jeg ennå ikke......får la Loven om tiltrekning jobbe for saken........og se om det dukker opp noen gode ideer, jeg antar at de kommer etterhvert.

Er det noen av dere som har ideer til gjenbruk, så er jeg veldig åpen for forslag, jeg er ikke sååååå god på akkurat det.......

Kvelden har ellers gått med til å pakke ut noen søppelsekker og bæreposer, lasset reduseres smått om senn. Nå er det kvelden, kjenner at senga kaller etterhvert, vi ses kanskje en annen dag, kanskje allerede i morgen.

Natta til alle bloggere og andre som titter innom, sove godt og drøm søtt.

Hva kan jeg glede meg over en helt vanlig onsdag

Jeg våknet tidlig i dag, og begynte å fundere på hva jeg kan glede meg over i dag.....dagen i dag er en helt vanlig onsdag, med utsikter til jobb (som jeg selvfølgelig trives utmerket med) og til å komme hjem og jobbe mer (må jo bli kvitt alle duppedittene på stua), og så lyser den opp i mine mørke omgivelser: Invitasjon til kunstutstilling og vernissage på Facebook. Hmm.......går inn på linken, og så viser det seg at det er rett i nærheten av der vi bor......DA fikk jeg plutselig noe å se fram til, og kunne glede meg over at jeg fant det:

Kunstutstilling "Så nære uten å vite om det"

Da var dagens første glede i boks.

Må er det på tide å komme seg i dusjen og gjøre seg klar for en  ny strålende dag.

Vi snakkes folkens ! Ha en flott dag alle sammen, og gled dere over de små øyeblikkene. Selv skal jeg også nyte morgenkaffen og tenke på hvor heldig jeg er som har en herlig samboer som jeg elsker og to flotte barn som er de fineste i verden.

Varme klemmer fra meg.