Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 20. oktober 2010

Når det blir kaldt kaster jeg jakka......

.......nei, ikke bokstavelig talt.......men jeg har faktisk kastet jakka. Men før jeg gjorde det plukket jeg av noen greier......


....1 stk pels, 7 stk svarte knapper og 2 stk svarte silkebånd, jeg har jo lært gjenbruk må vite, når jeg leser alle de fine bloggene der ute.......hva jeg skal bruke det til aner jeg ennå ikke......får la Loven om tiltrekning jobbe for saken........og se om det dukker opp noen gode ideer, jeg antar at de kommer etterhvert.

Er det noen av dere som har ideer til gjenbruk, så er jeg veldig åpen for forslag, jeg er ikke sååååå god på akkurat det.......

Kvelden har ellers gått med til å pakke ut noen søppelsekker og bæreposer, lasset reduseres smått om senn. Nå er det kvelden, kjenner at senga kaller etterhvert, vi ses kanskje en annen dag, kanskje allerede i morgen.

Natta til alle bloggere og andre som titter innom, sove godt og drøm søtt.

7 kommentarer:

 1. Flott! Smart å ta av ting som kan brukes igjen. Pelsen kan brukes på alt og blir lekker både som sjal, som kanting på en kåpe eller bare på en enkel vest! Lekkert..

  Natta og ønsker om en god morgendag!

  Klem

  SvarSlett
 2. En lekker pels kan fint bli til en lekker pute, og pelsputer er jo både trendy og lekkert.

  Spennede å se hva du lager av pelsen

  Ønsker deg en fin dag!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 3. Hei.

  Jeg har dessverre ikke noen gode tips å komme med, men gleder meg til å se hva du lager av pelsen.

  Jeg må smile her jeg leser hos deg. Du er ikke den eneste som det hoper seg opp hos. Jeg rydder og rydder i en bod for tiden, og boss-sekkene hoper seg opp. Jeg har kastet sekkene ut i hagen, så her blir det i henger til dyngen når jeg er vel i havn. Blir ikke lenge til nå.

  Hilsen Lisemoren

  SvarSlett
 4. Takk for flere kommentarer og velkommen til nye følgere :-)

  Jo da, Lisemoren, her skal lages, bare jeg får ånden tilbake.

  SvarSlett
 5. Deilig å bruke pelskragen når det nærmer seg vinter :-) stilig å pynte klærne opp med kragen.
  Ønsker deg en fin helg og med mye kreative tanker :-) Hjertelig fra Merete

  SvarSlett