Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 27. desember 2011

Burde vært

Burde vært glad og takknemlig, istedet er jeg redd. Jeg sliter med angsten som ligger lagvis utenpå, og inni, klumpen i magen vokser, og jeg trenger bekreftelser ingen kan gi.

Jeg burde vært lykkelig, men er på gråten hele tiden.

Føler meg ikke fri, føler at jeg vil fly, men er vingestekket.

Og så jeg da, som egentlig har så mye å takke for, flotte barn, en god og forståelsesfull kjæreste, en søt liten katt og familiemedlemmer som jeg er glad i og som gjengjelder denne kjærligheten. Jeg har jobb, jeg er frisk, hva mer kan jeg ønske meg ?

Jeg vil skape, jeg vil framføre, jeg vil være kreativ.........farger, ord, toner........ååååå ja, kom til meg drøm.