Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 4. april 2011

Hverdagshelter

Alf Prøysen sa en gang han fikk en pris: "En må regne med alle de navnløse, ansiktsløse som har gått før en eller kommer etter som aldri får noen pris. Men som fortjener det så mye mer."

Salige Prøysen hadde et stort poeng der......Det finnes så mange som burde fortjent en pris. Hvis jeg skal framheve noen må det være alle de som har støttet meg og hjulpet meg fram i den tunge tiden etter jul, familie, venner og bekjente.

Kun ett ord er bra nok: TUSEN TAKK!