Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 25. august 2012

Herlige venner

Som jeg har skrevet om tidligere her inne, har det siste året vært preget av utbrenthet, manglende livsglede og etterhvert muskelsmerter i hele kroppen. Muskelsmertene har forverret seg stadig vekk, og her sitter jeg nå med stiv nakke så det holder. Livet mitt har vært litt på vent rett og slett.

Som dere ser kan også sorte hull være vakre, og føre til mye godt
Nå ja, helt nede i det svarte hullet hele tiden har jeg jo ikke vært, det har vært mye glede også, for all del, med en fin kjæreste, flotte unger og herlige venner. Og nå er endelig drømmen oppfylt og livet i dalen kan begynne. Det kan dere lese mere om her.

Jeg har vært i tvil om hvordan bryte gamle mønstre og begynne å komme seg, men min gode venninne trådte til og hjalp meg med en 2 ukers timeplan hvor jeg starter pent med å gjøre noe bra for meg, være egoistisk på en positiv måte. Her er det gjort plass til meditasjon, affirmasjon, healing, turgåing og andre kreative sysler, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på denne perioden. Dette vil være en god start på mitt nye liv, og jeg tror virkelig på at livsgleden setter fart igjen. Og så håper jeg at jeg kan se tilbake på det siste året med en god porsjon humor og selvironi, og kanskje få laget noen livsglade innlegg om uforstående leger og selvbryting med gjørma.

Jeg vil skrive innlegg her om utviklingen.

Tusen takk til min gode venninne, du er et unikum av en hjelper, du er et stort lys i mitt liv.