Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 1. juli 2011

Å være noe

Det er så vanskelig å være noe for alle .
-Derfor er jeg noe for meg selv...:-)

Dette sitatet er essensen i det å bety noe......for seg og for andre......Vi kan ikke klare å strekke oss i alle retninger hele tiden, vi må også samle oss i oss selv.....hente påfyll, hente styrke til å kunne gi av seg selv.

Nå er det lenge siden jeg har skrevet her, men det er som med alt som skal skapes, man trenger insprasjon.....og det har jeg følt meg litt tom for den siste måneden.

Men så glimter det til, og da må jeg jo passe på.

Ha en flott dag alle, så skal jeg prøve å være noe både for meg selv og dere framover.

Klem