Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 23. desember 2010

Lille julaften

Bare et lite førlillejulaften-innlegg. Jeg sitter på jobb, har stort sett fått gjort det som "gjerast skulle", og venter på å få dra av gårde for å hente bestefar, snart 97 år, men tar bussen. Skikkelig sprek er han ! Vi er ikke så mange i denne familien på nåværende tidspunkt, det er bestefar, en datter og en sønn, og min samboer og meg. Men du verden som jeg gleder meg til å feire jul sammen med dem, de er mitt faste holdepunkt i livet, og vi må nyte de få øyeblikkene vi har sammen på denne jorden, i dette livet.

Senere i kveld skal det vaskes, julepyntes og så senker freden seg håper jeg, med TV-titting, Grevinnen og hovmesteren (vi skal spise Mulligathawny suppe må vite), litt julekos, levende lys og stemningsfull julemusikk i høyttalerne.

Jeg kommer nok litt tilbake med nytt innlegg senere på kvelden, legge ut noen bilder osv.

Ønsker alle en riktig god og fredfull lille julaften, og håper at alle blir ferdige i tide og at julefreden senker seg i alle hjem. Og til dem som ikke har det så bra i julen, så håper jeg allikevel at noe kan feste seg i hjertene, en liten spire av håp og tro på fremtiden, det skylder du deg selv, om ikke annet.