Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 15. mars 2012

Kokong

Er det ikke rart dere, at noe man tror man aldri kommer ut av plutselig forsvinner i intet ? Poff.....borte.......etter å ha vært inntullet i et tåkete, tett ullteppe i flere måneder, så plutselig letter alt og man kjenner seg så levende at man nesten sprekker av glede........

Munnviker som vender oppover igjen, øyne som ser utover istedenfor innover, og et snakketøy som virker på interessen for andre, og ikke bare brukes til å fremme egoets selvopptatthet.

Fantastisk! Jeg har ikke flere ord......