Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

fredag 19. februar 2010

Velkommen


Hei alle sammen.

Fredag kveld.......ny blogg........Ripasso Valpolicella i glasset.......ikke fritt for at man blir litt filosofisk og har lyst til å finne meningen med livet.

Meningen med livet ja, hva er nå den ? For meg kan den oppsummeres i et ord: Livsglede
Det handler om å se positivt på tilværelsen, nyte øyeblikket, ha evne til å bruke motgang til å bli ennå sterkere som menneske og ydmykt og respektfullt bruke den til andre menneskers beste.

Så velkommen inn, jeg håper at jeg i denne ånden kan bidra til å gi bort noe til deg som leser, og få deg til å stoppe litt opp, få deg glad og få deg til å føle deg fri og lykkelig...ja, kort sagt....gi deg livsglede.