Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 3. november 2010

Kreativt kaos

Da har jeg gått gjennomført noen planer, godt at vi får besøk av og til, da blir prosjektene sakte, men sikkert gjennomført. I dag har jeg fått hengt opp noen bilder, og diverse annet, og pyntet ennå litt mer på soverommet som jeg jobber videre med.

Rikelig med plass til små smykker som ringer og øredobber. Falt pladask for denne, som er kjøpt i London.

Soverommet utstyres med sensuelle småting, et par svarte silkehansker, også kjøpt i London.

Øyebind, "ikke forstyrr"-skilt og fjær.....sistnevnte surret jeg svart silkebånd rundt håndtaket på, kunne ikke vise hvit plastikk. Båndet ble festet med en hårspenne med blomst på.

Ble ganske så fornøyd jeg. :-)

Nå tar jeg meg en velfortjent strekk på sofaen, mens jeg tenker på neste prosjekt......hmmm......blir det maleri, himmel over senga, eller pute i senga mon tro ???

Vel, det blir ikke gjort i dag, mañana, mañana.......