Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 30. august 2011

En vanlig dag

"Hvor nydelig en vanlig dag kan bli når godheten rører ved den."

Jeg har en blokk på kontorpulten min med sitater for hver dag gjennom hele året. Det er ikke noe årstall, bare datoer. I utgangspunktet var det mamma som fikk den av sin bestevenninne, og jeg arvet den, og jeg bruker den ganske aktivt, iallefall når stemmen/intuisjonen min sier at jeg skal ta en titt.

Når godheten strømmer gjennom oss, så er det en utrolig fin følelse som setter seg i kroppen. Vi blir vakre av godhet, og dagen rundt oss blir vakker, når vi kan vise hverandre kjærlighet.

Mer enn det trenger jeg i grunnen ikke si......