Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 7. mars 2012

Krabber frampå......

......en stund siden siste blogginnlegg......jeg krabber sakte men sikkert frampå igjen, om ikke annet tar jeg litt tak i tingenes tilstand og lar det ikke bare suse og gå......

Jeg er ganske kjørt da jeg kommer fra jobb om dagen, og orker ikke mye hjemme. Heldigvis har jeg en veldig snill datter som hjelper meg når hun er hjemme, fantastisk. Takk til henne <3.

På jobb kives vi litt om mine hensyn og deres forventninger, men jeg tror jeg skal klare å overvinne den debatten, siden jeg antagelig vet best om det jeg trenger for å fungere optimalt. Det i seg selv er med på å skape bedring, får jeg være litt i fred, blir jeg sakte men sikkert sterkere.

Samtidig prøver jeg å glede meg over hverdagen, og ser nå fram til å drikke kaffe med en venninne i morgen, samt at kommende helg blir veldig hyggelig. Da blir det sang og dans, og en tur ut med gode venner. Det blir koselig det.