Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 25. april 2011

En kaotisk tilværelse

Rundt i en kaotisk tilværelse, et amøbelignende vesen flytende omkring, tilsynelatende på stedet hvil uten mål og mening. Joda, greit nok det, du gjør ikke noen fortred med det, men det kunne jo vært greit å snuse på hvordan det ville vært og være til stede, kjempe litt for det man kanskje kom til å tro på når man begynte å legge merke til sine omgivelser. Kanskje oppdage noe nytt som ga nytt håp til gele klumpen, kanskje fikk den sågar sans for det gode liv. Ble du stjerneskudd der oppe i det blå, så andre kunne se. Eller en liten blomst som alle bare måtte legge merke til fordi den var så vakker. Ja, ikke godt å vite, men i det minste ville man bety noe for andre. Og ikke minst for seg selv.

Forsetter er en god ting, bare man kommer i gang med dem. Sånn på siste fridag i Påsken, kommer tanker om prosjekter framover........vel de befinner seg foreløpig i hodet........jeg håper jeg skal få noen av dem ut og fram snart, Det gjenstår bare en prosess med å være til stede i eget liv.

Ciao