Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 27. oktober 2010

Den offisielle bamsedagen

feires med å fortelle litt om vår lille barnslige glede: 21 små bamser som er innkjøpt på ulike steder og turer vi har vært på. Bamsene vil bli presentert i tur og orden med ujevne mellomrom mellom andre innlegg.

Først ut er Wilhelmina, vår førstefødte, dronning og sjefen over alle sjefer. Hun befaler, beordrer og har siste ordet i viktige saker som angår bamsebarna våre. Wilhelmina fikk navnet sitt etter en svensk by, da vi satt og drodlet om hva vi skulle kalle henne. Da kom vi også på at Wilhelmina var navnet på en nederlandsk dronning, derav tituleringen.


Dagen i dag feires med boller fylt med hvit sjokolade og kakao som pappa'n vår lager. Vi gleder oss, da pappas mat er såååå god.
5 kommentarer:

 1. Heisann!
  Velkommen som følger av bloggen min.Håper du finner noe av interesse. Det ser jo ut som vi har noen krysspunkter. Var inne for å se om vi også har felles forfedre, men der må jeg vente for å vite mer....
  Min slektsblogg er heller ikke ferdig... mye av engelsk tekst mangler. Det kommer når det kommer.
  Ha det godt ;:OD)

  SvarSlett
 2. Hei igjen, vil bare si at linken til datteren din sin side, virker ikke!

  SvarSlett
 3. Heisan, takk for at du gjorde meg oppmerksom på en link som ikke virker, jeg har prøvd å rette den opp, og jeg tror den skal virke nå. Du får nesten prøve en gang til.

  SvarSlett
 4. Så søt den koppen med engelen er der med de nybakte bollene, hvor har du funnet den?

  SvarSlett
 5. Hyggelig at du likte koppen. :-) Jeg sendte min samboer ut i kjøkkenskapet med en gang, det stod idealhomerange.com under koppen, så jeg sjekket på nett, og kom inn på en tysk nettside. Jeg antar derfor at koppene (vi har to stk) er kjøpt på en tur til Hamburg/Husum i 2008.

  www.idealhomerange.com

  SvarSlett