Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 24. oktober 2012

En liten kursendring

Hei alle fine......

jeg gjør nå om denne bloggen til å være presentasjons- og informasjonskanal for bedriften Livsgledestedet. Side vil få litt annen tekst og layout etterhvert.

Livsgledestedet tilbyr livsgledehjelp, helse- og velværetjenester, salg av egenproduserte varer og oppdragsvirksomhet som sang og diktopplesninger til ulike anledninger, skrivetjenester for andre.

Firmaet har fått ny hjemmeside

Livsgledestedet

Videre tilbys det salg av aloe vera produkter via webshoppen

www.myaloevera.no/livsgledestedet, og informasjon, nyhetsbrev mv vil bli lagt ut i egen blogg

Life With Aloe Vera

Jeg ønsker alle hjertelig velkommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar