Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

torsdag 27. september 2012

The curve turns upwards

ja, du leste riktig, kurven peker nå sakte men sikkert oppover. Jeg har skjematisert meg inn i klokkesletter som fyller hele dagen. Og det hjelper, fordi jeg trenger rutiner, og jeg kommer etterhvert inn i det å følge, om ikke alle, så er det utrolig flott å oppleve at jeg faktisk gjør mer enn jeg har gjort på lenge.

Og så gjelder det å ha forståelse for seg selv da, såpass, at man ikke får dårlig samvittighet for å ikke følge planen........men noe får jeg gjort, og da fokuserer jeg på det. Sakte men sikkert kan jeg kanskje lyse opp noens dager.Ja for det har jeg gjort, jeg er på vei til å kunne tilby livsgledeveiledning, og da vil jo denne bloggen bli brukt mer og mer til å skrive litt om det som skjer på Livsgledestedet. Så den dreier kanskje mot litt andre temaer, men fortsatt er det sikkert plass til det som gir meg livsglede, og som kanskje inspirerer noen andre til å klare å mestre sitt liv på en bedre måte.

Fra nå av gjelder dette:

Bilde: God morgen folkens.. la dette bli den Beste dagen så langt denne uka :)

Så det så!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar