Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

lørdag 15. september 2012

Det står til liv....

.......har åpnet opp for gleden i hverdagen igjen. Det kjennes ut som jeg har vært avskrudd og opptørket i lengre tid nå, så jammen var det på tide å kunne innføre fagene humor og glede på timeplanen, og kunnskapen om å ikke ta seg selv særlig høytidelig. Herlig!! Det er livsglede det!!

Ha en knallkjekk lørdag og helg.

Her har jeg plukket inn rognebær, det er kanskje litt sent i sesongen, men dette har jeg drømt om i mange år, uten at jeg har gjort noe med det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar