Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 4. september 2012

Dagen i dag

er litt ute av kurs. Det kjennes ut som jeg brygger på noe, og har febersymptomer, men det er nok bare immunforsvaret mitt som ikke er som det skal være.......

Jeg tenkte jeg skulle begynne på "oppbygnings"-programmet som min kjære venninne B. satte opp for meg og som jeg skulle begynne å følge fra og med i går.

Antagelig er det meg det skorter litt på (send kjærlighet!) for jeg klarer visst ikke helt å si nei til ting som dukker opp. Dermed endte jeg i går opp med kjøring, og 2 møter for å avklare et par ting. Videre  må jeg antagelig til Oslo for å jobbe torsdag og fredag, og all energi i kroppen fokuserer på dette akkurat nå.

I kjølvannet klager noen over at jeg ikke stiller opp, uten forståelse for at jeg kanskje trenger ro, ellers kan det resultere i at det aldri blir noen å spørre, vet ikke hva som er verst og best jeg, 14 dager uten meg, eller resten av livet......

Men nå skal jeg gjøre dørstokkmila kort og gå ned og spise frokost og finne fram timeplanen. Så får jeg se hva som skjer......håper å kunne følge den fra nuh!!

Bildet nedenfor er et oppmuntringsbilde fra meg til meg.........

2 kommentarer:

  1. Hei! Vonar forma er mykje betre. Ha ein flott dag i ditt liv! Alt godt din veg ut:-)

    SvarSlett
  2. Hei! Vonar forma er mykje betre. Ha ein flott dag i ditt liv! Alt godt din veg ut:-)

    SvarSlett