Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 9. juli 2012

Manda' morra' blues........

Da kvitrer en pjuskete lerke et nytt godmorgen til alle. Pjusket fordi det regner må vite, ja, faktisk så bøtter det ned. Maken til vær. Jaja, er ikke noe å ergre seg over.......bruker bare opp masse energi.......på itt'no. Vi stuller og steller litt i nyhuset Sollia......det føles godt å se litt framgang, gleder meg til forandring fra brunt/grønt til lyst grått. Husfaren er på jobb, men vi ses vel senere i dag. Men først nå.....klemmer til alle som vil ha, med ønske om en god energirik mandag. :-)

1 kommentar:

  1. Håper været er blitt noe bedre siden sist der hos deg :) her skinner iallefall solen, og forhåpentlig også hos deg. Ønsker deg en nydelig søndag - med mye glede og latter, og gode opplevelser. Klem herfra

    SvarSlett