Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 13. august 2012

Mandag morgen

....ny uke er over oss, og jeg har nå avsluttet et kapittel i livet mitt.....

Men en avslutning er også nødvendigvis starten på noe nytt, og det skjer en del spennende framover,
selv om tiden også må brukes til å få ting på plass.......

I den forbindelse har jeg laget en blogg som heter Drømmeliv i dalen, hvor dere kan lese om hva som skjer i Casa Dættinnom......

Men tilbake til mandag morgen, og siden vi på denne bloggen skal snakke om livsglede, så sitter jeg og funderer på hva som gir meg livsglede i dag......en mandag morgen, ukestart, og som jeg nevnte innledningsvis, starten på noe nytt i livet mitt.

Vi ankom kl 05 i dag morges med det siste av flere gedigne flyttelass, og slapper nå av etter den harde uka, min Kjære sover ved siden av meg sin velfortjente søvn, han har virkelig stått på til den store gullmedaljen, du verden.......jeg må si jeg er imponert.

Så jeg sitter her og kjenner en usigelig stor glede og takknemlighet fylle hjertet, for at jeg har en mann som han. Så er jeg takknemlig over at barna har fått nytt bosted og jobber, og at de skal klare seg selv, godt med trening.

Pusen vår tusler rundt i sitt nye hjem og gjør seg kjent, og er av og til innom senga her for å se om det er liv. Flotte Pusen.......

Og så skinner sola, tenk at akkurat denne dagen blir såååå bra, herlig........

Jeg kjenner at skuldrene faller litt på plass, og selv om jeg har igjen å jobbe ut denne måneden, før jeg kaster meg selv ut i det uvisse "drive for seg selv"-prosjektet, så gjør det mye å kunne finne roen her i dalen min.

Hva er du takknemlig for i dag?

Ønsker dere alle en flott dag, og håper at de som også har en tung dag, kan finne noe til glede, trøst og oppmuntring. Spesielt til dere, sender jeg varme tanker og denne blomsterbuketten.

Klem fra

WenChe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar