Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

mandag 18. oktober 2010

Og jeg som hadde det så ryddig :-(

Se på dette rotet da, det vil ingen ende ta.....


Ikke før hadde vi en strøken stue, så er det et lass der igjen......nei da, det skal ikke vare lenge......vi har ryddet på loftsboden nemlig, og da tok vi like gjerne ned et lass, så vi får sortert og kastet. Det skal ikke være mange esker som bæres opp igjen.....DET kan jeg iallefall love.

Men det blir i morgo og inkje i dag, nå er det kveld.3 kommentarer:

 1. Hei.Har ikke vært innom din blogg før, så det var hyggelig at du vil følge min blogg. Så fant jeg din blogg også.
  Godt å få ryddet litt på lofet innimellom, og ikke minst få en oversikt over hva man egentlig har. Som regel altfor mye, som er tilfelle i vår loftsbod. Burde virkelig ta et tak der oppe. Hmmm... I morgen kanskje... :-) Ha en flott uke!

  SvarSlett
 2. Rotet går jo ingensteder, man må da ha tid til litt andre aktiviteter også, som blogging ;) Jeg har valgt ut Livsgledestedet til en Cherry on top award :) Du kan hente den på bloggen min :) Klem

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du vil følge min blogg. Eg har lagt meg til din blogg, det skal bli hyggelig å følge deg ;-) Jeg ønsker deg en fin kvell.
  Hjertelig fra Merete

  SvarSlett