Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 19. oktober 2010

Tenk at jeg har fått en award !! Tusen takk til Mie.Denne awarden har jeg fått av Mies Mirakler Dette var kjempehyggelig.

Disse 3 tingene er på topp av det jeg liker å gjøre:

1. Skrive dikt og lage melodier.
2. Lese blogger og få ideer til interiør
3. Surfe på nett og lete etter gode tekster og fantasy art

Her er mine 5 utvalgte blogger til å få awarden:

Jannes lille sted
Dyvekes heart
Anette Willemine
Martilie
Anelilles univers

Alle som er innom bloggen min har egentlig fortjent å få denne, så denne er egentlig dedikert til alle de fine bloggene der ute. Og aller mest, takk til min datter, som inspirerte meg til å begynne å blogge.

2 kommentarer:

 1. For en herlig blogg du har:) :) Vi liker så godt blogger, som har det innholdet din blogg har. La oss til som følger med en gang:) Håper du tar deg en tur innom oss også:)

  Klem.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du ville dele denne award med meg! Kjempekosleig.. Kommer tilbake med et innlegg snarlig :)

  Og gratulerer til deg med award, velfortjent for en nydelig blogg :)

  Klemmer fra Tove

  SvarSlett