Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.



En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

onsdag 27. oktober 2010

Lammet handling

Noen dager siden jeg har blogget nå, har vært tom for alt igjen en periode, og da blir jeg handlingslammet. Må-ordet er et stygt ord, som, når det oppstår for mange ganger i min nærhet, fører til at jeg flykter. Og hvor er det tryggeste stedet å være da ? Jo, langt inne i seg selv, i fred og ro og langt borte fra mas. Heldigvis har jeg noen rundt meg som forstår dette, og lar meg være......og så sover jeg, sover og sover.......

Så her er jeg da, og venter på bedre tider......jeg vet de kommer, men må smøre meg med litt tålmodighet, magefølelsen forteller meg når......

Fyll på med kjærlighet var det en god venninne som sa, og jeg prøver virkelig, den lille jenta må få vite at hun er elsket, ikke lett det der, men så lenge jeg ikke fordømmer meg selv, så er jeg fornøyd med det.

Kommer sterkere tilbake, folkens......


4 kommentarer:

  1. Alle trenger vi ro, hvile og stille stunder for å hente oss inn og skape balanse i en hektisk hverdag. Ikke bare er det viktig, det er helt nødvendig. Så du skal bare ta din stille tid med god samvittighet, fylle på slik det passer for deg og ditt behov.

    SvarSlett
  2. Takk for fine ord, Mie, det er med på å dra meg opp igjen.

    SvarSlett
  3. Hei
    Livet er det som skjer med deg,når du legger helt andre planer..
    Jeg forstår deg veldig godt åssen du har det,godt du har folk rundt deg som forstår og gir deg aksept til å være alene når du trener det,alle trenger vi sånne dage,mange mener at vi kansje har det for ofte,men jeg mener det er viktig å lytte til kroppen sin og følge dens singnaler(har vært dårlig på akkurat dette i mange år)men har nå lært og faktisk så er det ingen som blir sure om jeg sier Nei eller om jeg ikke vil være med på div ting..så bruk den tiden du trenger du,å vi er her for deg vi også
    Klemmer fra Fruen

    SvarSlett
  4. Tusen takk, Fruen, det er såååå godt å ha støtte og varmende ord fra alle, også dere, dere er jo viktige støttespillere når jeg deler hverdagen med dere.

    Stor klem til dere alle. :-)

    SvarSlett