Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 14. september 2010

Selv om man har hjelm, er det lov å bruke hue....

Dette sitatet tilhører markaansvarlig som har ansvaret for turløyper bl a mellom Sognsvann og Ullevålseter, etter en kollisjon mellom en syklist og en gående.

Dette sitatet kan overføres til Oslo by med omegn, for der virker det som om det samme gjelder, med livet som innsats ikke minst for seg selv der de med fartsstriper både foran og bak, skyter fart mellom biler og fotgjengere, på rødt lys og uten å overholde vikeplikten.

Jeg tror de lider av en slags galskap, sykkelen er blitt en forlenger av egoets "først-meg-selv" holdning, der de i kampen for å overholde tidsklemma, og bevise at de virkelig duger, ikke har verken sidesyn eller gangsyn, blinde  for andre trafikanter og blendet av sine egne kunnskaper om trafikkregler og hensyn. Før i tiden hadde vi noe i kjøreopplæringen som vi kalte "gentlemannsregel", hvor vi ble oppfordret til å være heller litt unnvikende enn å stå på vår rett bestandig, jeg tror dagens medtrafikanter har noe å lære, alle generelt, og syklistene i særdeleshet.

Verdens heldigste syklist

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar