Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 5. oktober 2010

Fantasia


Jeg har hatt noen fantastisk kreative dager siste uken.....føler jeg bobler over av ideer for å innrede rommene som nå er bebodde, men som skriker etter særpreg og personlighet. Det skal de få, og første rom ut er soverommet, som snart skal få nye gardiner. Temaet blir budoir, med farger i fiolett, svart, grått og beige, og en sensuell stemning som et soverom skal ha. Jeg har kjøpt inn en del spennende småting, og rommet skal etterhvert få tilskudd i form av et toalettbord.  Aller helst håper jeg å få tak i et gammelt bord, som er hvitt eller som jeg kan male hvitt, samt et tilhørende speil. Men allerede nå snart vil dere kunne se hvordan stilen er tenkt, når jeg får kjøpt gardiner, og satt fram/hengt opp det jeg har. I mellomtiden noen bilder til inspirasjon. Det blir nok en del mer innslag av fiolett, men detaljene får jeg komme tilbake til :-)
Må bare tilføye at bildene er hentet fra nettet og fra andre blogger, heretter skal jeg oppgi hvor bildene er hentet fra. Uansett, det er iallefall masse som inspirerer, og siden jeg er i en skapende prosess, må det nødvendigvis være bilder som andre har tatt akkurat nå, jeg har jo ingen selv ennå.

1 kommentar: