Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

tirsdag 31. august 2010

höstvisaDet startet temmelig hektisk, når jeg endelig skal oppdatere bloggen min. Datakyndig som jeg (ikke) er, så sliter jeg med redigeringen, bare det å legge til et bilde skaper plunder og heft. Rolig nå Wenchemor, motstå lysten til å bruke øksa på PC'en. Godt at jeg har planlagt rolige aktiviteter for høsten.

Høsten nærmer seg altså, og jeg har begynt å tenke på hva de kommende mørke høstkveldene skal brukes til. Høsten er ikke akkurat min årstid, jeg som får høstfornemmelser når sola snur, men i år har jeg altså kommet til at jeg skal tenke positivt og bruke kveldene til noe koselig.

1. Jeg skal ominnrede badet midlertidig til sparom, og der skal jeg fylle håndvasken med levende lys og blomster, tenne røkelse, sette på avslappende musikk og pleie ansikt, hender og føtter.2. Jeg skal sitte i sofakroken med en god kopp te, eller et glass rødvin,inntullet i et pledd og lese en god bok.

3. Jeg kan skrive dikt eller lage melodier.

4. Jeg skal begynne med scrapping, selv om jeg sikkert trenger masse øvelse.

Men aller mest handler det om å finne tilbake til meg selv, det trengs. Men med tiltakene ovenfor burde jeg komme et stykke på vei.

1 kommentar:

  1. Hørtes deilig ut:) Viktig å tid til seg selv og gjøre det beste ut av høsten. Åh, bare tenk hvor deilig det er å sitte inne uten dårlig samvittighet med en kopp te og en god bok, når høsten herjer ute. Lykke:)

    Klem

    SvarSlett