Velkommen til Livsgledestedet - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.En stund siden jeg var innom her nå.....mye har skjedd og det begynner å bli en ramme rundt mitt framtidige liv.Det er mange prosjekter på gang, både når det gjelder kreativitet, og nytt bosted, som er basisen i mitt liv for at kreativiteten kan blomstre.Etterhvert som ting faller på plass vil det bli skrevet om alt dette, følg med her, her og her.

søndag 5. september 2010

Å legge seg kvelden etter er gleden ved å ha vært våken natta før....

....hvilket betyr at i dag er jeg lys våken og opplagt, og kan skrive på bloggen om hendelser siden sist den ble oppdatert.

På fredag fikk jeg ideen med å få litt høstpreg i huset, siden vi nå er inne i september så synes jeg dette passet bra, ikke for mye høst, men akkurat passe.


Jeg var først innom Fretex på Majorstua, kunne jo alltids komme over et gullfunn, men det dukket ikke opp noe denne gangen. Jeg hadde også planlagt en tur til Asker, og på Nille fikk jeg tak i dette:

1 stk lysestake med høstblader og grønngrå, fugl i samme fargenyanse, en lysmansjett i grått og en sølvfarget kubbelysestake, nesten som et stilisert rede, samt en duk i hvitt med grå striper på, dette ble en høstlig dekorasjon på enden av baren vår.

I skogen er det overganger mellom sommer og høst, ennå står mange blomster i full dekor, mens andre har visnet, men er allikevel dekorative i seg selv. Her er noen bilder fra turmarsjene på Slemmestad i går:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar